Maak jouw speciale dag extra onvergetelijk met Belgiës beste vegan Cateraar!

Wij, Anton en Sarah, doen onze uiterste best om jouw trouwfeest, communie of babyborrel net dat extra beetje  memorabel te maken. Onze unieke maaltijden bezorgen elke feestganger een nieuwe culinaire ervaring. Met Vegansa, gaan we de uitdaging aan om jouw favoriete gerechtjes klaar te maken met enkel plantaardige ingrediënten. Dit maak onze catering toegankelijk voor iedereen, van vleesfanaten tot veganisten! Op jouw prachtige dag voor zowel de planeet, als voor overheerlijke en verbindende feestmaaltijden!


Vegansa wat?

 U Vraagt, Wij Draaien!

Jouw favoriete gerechtje, helemaal plantaardig! We zien onszelf als creatieve koks en experimenteren maar al te graag met nieuwe gerechtjes. Laat ons dus jouw verzoekjes weten, en wij doen onze uiterste best om deze op jouw feest te laten verschijnen!

Waarom Plantaardig?

Door plantaardig te koken kunnen we iedereen van dezelfde maaltijd laten genieten. Geen onderscheid tussen vlees, veggie, halal of lactose! Hier komt nog eens bij dat we zo ook zorg dragen voor de planeet en al haar bewoners.

Iedereen tevreden!

Wij bieden de volledige catering ervaring van a tot z. Zo kan jij volledig genieten van je evenement, terwijl wij iedereen heerlijk laten smullen. Weg stress, hallo sfeer! Iedereen geniet van elk bordje zonder 2 keer te hoeven nadenken.


Wat mensen vinden van Vegansa:


Klaar om onze onvergetelijke catering te ontdekken?

Ontdek of jouw datum nog vrij is in onze agenda, en maak zelf al een eerste schatting van het kostenplaatje via onze super eenvoudige offerte berekenaar. Hier kies je zelf uit onze verschillende opties en krijg je een eerste schatting.


Vegansa wie?

Vegansa werd op 6 februari 2023 verkozen tot Beste Vegan Catering van België. Yihaaa!

Slechts in november 2020 startten wij, Sarah en Anton, met ons volledig plantaardig catering-bedrijf 'Vegansa'. 

Na amper 2 jaar bestaan, mogen wij deze prachtige titel en award in ontvangst nemen!

Een gigantische dankjewel aan iedereen die ons in de finale, en uiteindelijk als winnaar, stemde. Ook aan onze toppers van klanten en onze familie die ons dag en nacht steunt, duizend maal bedankt!

 

Er staan grootste plannen op de agenda! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van ons avontuur.